New Lamborghini Concept Car ertet

Lamborghini har avslørt det første teaserskuddet av en konseptbil som den vil avduke på Paris Motor Show i begynnelsen av oktober. Og linjetegningen antyder at det ikke bare er en variant av noen av Lamborghinis eksisterende modeller.
I stedet ser de milde kurvene og feiende vinduslinjen mye mer minner om firmaets legendariske Miura. Bildet ble utgitt med slagordet: “Når perfeksjon er oppnådd, kan du bare doble det”. Dette peker på en av tre ting: vi kan være i ferd med å se en Lamborghini med fire seter, eller muligens en med fire dører og fire seter. Det tredje alternativet er at den nye bilen kommer med to strømkilder: en motor og en elektrisk motor.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Hvis selskapet er på vei ned på plug-in hybrid-ruten, ville dette være første gang vi har sett teknologien i en Lamborghini. Hvis det er fireseteralternativet, ville det være den første familievennlige Lamborghini med tanke på at Urus-konsept-SUV fra 2012 og Estoque Concept fra 2008.
Lamborghini har en historie med fire-seters produksjonsbiler, som Espada og Urraco. Så var det den uvanlige LM002 off-roader på åttitallet og begynnelsen av nittitallet.
Det virker usannsynlig at fire seter ville bli presset inn i Huracans fotavtrykk, så hvis den nye modellen skal dele en plattform med noen av Lamborghinis eksisterende modeller, vil vi satse på at det var den lengre Aventador.
Alle detaljene vil bli avslørt om kvelden 1. oktober, like foran Paris Motor Show som åpnes 2. oktober.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *