Volkswagen er nå den største bilprodusenten i verden

trinn over Toyota – du er ikke den største ungen på bilens byggestein lenger. Det er fordi Volkswagen -gruppen har overtent det japanske merket for å bli den største bilprodusenten i verden. Volkswagen og tilhørende merker (Audi, Skoda, Seat og Porsche) opprettet 10,31 millioner biler i 2016, sammenlignet med Toyotas 10,18 millioner.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Volkswagens salg økte sterkt i Kina med mye mer enn 12%, noe som uten tvil bidro til et globalt salgsøkning på 3,8%. Toyota derimot håndterte bare 0,2% vekst over hele verden i 2016.
• Volkswagen -utslippsskandale: De fleste aktuelle nyheter
Disse fantastiske figurene kommer til tross for at Volkswagens styrking av Dieselgate -krisen, som nå har forlenget til at selskapet får tilbake ikke -kompatible biler i USA.
• Veldig populære biler og lastebiler i Storbritannia i 2016
Volkswagens er fortsatt sterke selgere i Storbritannia, selv om misfornøyde dieseleiere er i fare for et søksmål om klassesøksmål. Tre av gruppens produkter – Golf, Polo og Audi A3 – var i topp 10 veldig populære biler og lastebiler i Storbritannia i 2016, og publiserte sterke salgstall og til og med post -dieselgate. VW har også kommet inn i andre markeder – som Sverige, der Golf toppet nye bilsalgskart, og slo Volvo av topplassen for første gang på flere tiår.
I andre markeder der Volkswagen -produkter hovedsakelig er bensin, som Kina, føltes skandalens effekt enda mindre.
Fikk du et Volkswagen -produkt i 2016? La oss få vite hva du synes i kommentarene nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *