Denne månedens spesialutgave av Automobile Express

i spesialutgaven av Automobile Express – ut 22. mai 2013 – Vi har eksklusive bilder av Porsche Macan, den nye Range Rover Evoque -rivalen som er satt til å bli den hotteste SUV -en i 2014 .
Vi har også en første kjøretur av den nye Porsche 918 Spyder og en tur i Porsche Panamera Hybrid. I tillegg får vi innsiden på en ny Audi MPV og har spionfotografier av en ny Lexus -crossover.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

I denne spesielle utgaven avslører vi over 22 sider det beste bilpleiekit og tilbehør fra det siste året i Automobile Express Product Awards 2013. Vi navngir også vårt produkt av året.
BMW E30 M3, Audi Quattro og Vauxhall Astra GTE er alle heltebiler, men i denne utgaven ser vi om deres legendariske forestilling har stått tidens prøve ved å slå dem mot noen mye mer verdslige moderne maskiner.
Endelig har veitesterne våre vært opptatt med å sette den nye Lexus LS 600H mot hybridlimousser fra Audi og BMW, mens vi ser hvordan Fiat Panda 4×4 stabler seg opp mot Suzuki Jimny.
Utgaven 1.269 vil være i salg de neste tre ukene fra Tesco, Sainsbury’s, Whsmith, Asda, Morrisons og alle gode aviskiater. Hvis dine lokale aviskvis ikke lager Automobile Express, kan du bare be dem kjøpe en kopi til deg uten ekstra kostnad.
Alternativt kan du kreve seks utgaver for £ 1 og få magasinet levert rett på døren hver uke, laste ned vår iPad -utgave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *