Nye 2018 Volvo V60-kostnader avslørt for Storbritannia

Volvo har avslørt at V60-sorten vil begynne fra £ 31,810 for en D3-motorisk design i momentum trim, samt klatre til £ 40,670 for en topp spesifikasjonsproffet av en 247bhp T5 bensinmotor.
Standardenheter er sterke, hvor alle V60-er får LED-lyskastere, bilparkeringssensorer bak, en automatisert bakluke, en 12,3-tommers digital førerskjerm samt et ni-tommers infotainment-system. Den portrettorienterte berøringsskjermen inkluderer satellittnavigasjon, stemmeaktivering samt få tilgang til skybaserte apper som Spotify samt Yelp.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Ny Volvo V60 2018 anmeldelse
Overraskende for et Volvo, er vanlig sikkerhetssett på samme måte høy på dagsordenen. V60 er den aller første Volvo som supplerer det automatiske nødbremsesystemet med teknologi som er i stand til å redusere en kollisjon med et møtende kjøretøy. V60 tilbys også med merkets semi-autonome pilothjelpsteknologi.
Som i resten av Volvo -serien, vil et plusher -inskripsjonstrimnivå sitte over momentum, så vel som hver vil bli tilbudt i både rutinemessige så vel som proff. Sportligere R -stil så vel som tøffe langrennstrimler vil bli med i sorten etter bilens lansering, selv om kostnadene for disse designene ennå ikke er bekreftet.
Til tross for nyheten om at V60s salongfetter, S60, vil grøfte diesel fra oppstillingen, vil V60 fortsette å tilby en rekke dreiemomentvalg i både 148bhp D3 så vel som 187bhp D4 -skjemaer. Begge dieselene er utstyrt med et alternativ for håndbok eller automatiske girkasser, mens det eneste bensinalternativet, T5, bare er bil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *