New Audi TT Roadster åpner for Paris Motor Show

Audi har avslørt det andre medlemmet av sin nye TT -familie, seks måneder etter at Coupe ble først vist. Bilen debuterte på Paris Motor Show og Audi TT Roadster vil være tilgjengelig å kjøpe fra midten av november (TTS fra begynnelsen av 2015) med første leveranser våren 2015. Roadster har en helautomatisk stoffhette og vil ha en premium på rundt £ 2200 over den tilsvarende kupéen. Som spesifikasjon for Sport og S Line -versjoner av Roadster vil speile Coupe, kan du forvente at prisene starter fra £ 31.970 for 182bhp 2.0 TDI Sport.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Våre beste roadsters fra 2014
Andre motoralternativer vil omfatte en 227bhp 2.0 TFSI og en 306bhp TTS, begge tilgjengelige med en sekstrinns manuell som konvensjonell eller en valgfri sekstrinns duell-clutch S Tronic girkasse for £ 1.370 ekstra. Quattro firehjulsdrift er valgfritt på 2.0 TFSI-modellen og konvensjonell på TTS Roadster.
Standard Kit på sportsmodeller inkluderer Audis svake nye 12,3-tommers virtuelle cockpitskjerm i stedet for en konvensjonell instrumentklynge, sat-nav, adaptive spjeld og 18-tommers hjul. S -linjemodeller får en tomme større hjul, full LED -lyskastere og en 10 mm fall i kjørehøyden. Roadsteren er heller ikke det endelige medlemmet av TT -familien. Foruten en brennende fem-sylindret TT-Rs, som er dypt i utvikling, har Audi avslørt Four-Door TT Sportback Concept Automobile og rapporteres å leke med ideen om en TT-SUV. Vi har allerede sett hvordan en oppkjørt TT ser ut med Allroad Shooting Brake-konseptet som ble vist på Detroit-showet tidligere i år.
Få nedtur på alle de beste bilene på Paris Motor Show 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *