Nissan Juke Nismo Rs avslørt på LA Motor Show

Nissan Juke Nismo RS er blitt introdusert på LA Motor Show, og ble en ny flaggskipsmodell for Nissans kompakte crossover -serie.
RS bruker den samme 1,6-liters turbo som standard Juke Nismo, men med kraft styrket fra 197bhp til 212 hk takket være en finjustert ECU og oppdateringer til eksosen. Det er ingen offisiell tid på 0-62 mph ennå, men forventer at den vil være rundt 7,5 sekunder-ned fra 7,8 sekunder i Nismo.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• LA Motor Show
Det er også en firehjulsdrevet versjon av RS, bare tilgjengelig med en CVT-girkasse som-i Nismo-har en tendens til å sap ytelsen litt. Et mye bedre valg er den sekstrinns manuelle girkassen, som til og med har blitt forbedret i RS.
Nissan har også lagt til en differensial med begrenset skli til den manuelle modellen for å forbedre hjørnet, mens alle RS-modeller får justeringer til suspensjonen og styringen. Hva mer er det også litt ekstra avstivning i kroppen og noen forbedrede bremser for å tøyle ytelsen.
• Nissan Juke Nismo Review
Interiøret har noen lette Recaro -bøtteseter som et alternativ, for å gi eiere den fulle racingføreropplevelsen. Setene er en del alcantara og rattet er ferdig med samme materiale. Skivene er ferdige med subtil RS -merking.
I mellomtiden har det ytre en ny mer aggressiv bodykit designet for å forbedre aerodynamikken, mens LA Show -bilen var ferdig med en serie med stilige dekaler. Som med standard Nismo, er RS ​​tilgjengelig i svart, sølv eller hvit, med hver med kontrasterende høydepunkter i gitteret og vinge-brennene.
Det er ingen spesifikk britisk pris ennå, men amerikanske representanter for Nissan spådde en økning på rundt 10 prosent over Nismo. Det betyr at du kan forvente en startpris på rundt £ 22.000. Det forventes en utgivelsesdato for begynnelsen av 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *