Over 1000 barn som ble utestengt fra å kjøre i fjor

, over 1000 barn ble utestengt fra å kjøre i fjor, til tross for at de ikke var gamle nok til å ha førerkort.
Offisielle tall innhentet fra Chauffeur and Car Licensing Agency (DVLA) viser at 1.024 barn under 16 år ble utestengt i 2017, med 33 av disse inhabilitetene som ble overlevert barn under 13 år. Fjorårets antall avslører en kraftig økning sammenlignet med 2014 , da 696 barn ble utestengt.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Narkotika sjåfør som sannsynligvis vil bli dømt som drikkedrivere
Kommentarer til tallene, som ble utgitt til BBC etter en anmodning om frihet til informasjon, sa RAC -talsmann Simon Williams lovbruddet “presenterer en slik fare for alle andre trafikanter, fordi de ikke bare kjører uten lisens, de ikke ‘ t har forsikring. ”
Han fortsatte: “Ingen tvil om at dette er forslaget fra isfjellet fordi de må bli fanget i å bryte loven og utvilsomt mange vil komme seg bort skotfritt.” Williams la til at fordi trafikkpolitietallene er blitt kuttet med 27 prosent fordi 2010, “sjansene for å bli fanget er langt lavere” enn de pleide å være.
Domstoler i Storbritannia er i stand til å utstede å kjøre forbud mot barn under kjørealderen, med forbudene i kraft når lovbrytere har bestått førerprøven.
En talsperson for Justisdepartementet sa til BBC: “Vi vil fremme forslag for endringer i loven så snart parlamentarisk tid tillater det.
“Disse forslagene vil ta hensyn til og innlemme alle regjeringens forslag til tryggere veier, inkludert Department of Transports gjennomgang av syklussikkerhet.”
Bør chauffeurs gå 1 km / h over fartsgrensen straffes? Denne politimesteren mener det …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *