Nye 322bhp BMW Alpina D5 S -debut på Frankfurt Motor Show

BMW Alpina D5 S har hatt sin offentlige debut på Frankfurt Motor Show 2017, en bil som Alpina kaller en av de raskeste dieselproduksjonene i verden .
Basert på den siste BMW 5-serien salong, kommer D5 S utstyrt med en 322bhp 3.0-liters seks-sylindret biturbo dieselmotor som utvikler 700nm dreiemoment. Et firehjulsdriftssystem basert på BMWs XDrive-system har blitt montert som konvensjonelt for første gang, noe som gjør at salongen kan treffe 0-62 mph på 4,9 sekunder og 170 mph flat ut, hevder Alpina.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Beste ytelsesbiler på markedet
En åtte-trinns automatisk girkasse, som er spesielt tilpasset D5 S, er det eneste transmisjonsalternativet. Alpina Sport-suspensjon med elektronisk justerbare dempere har også blitt montert, mens en valgfri sport pluss pakke legger til bakhjulstyring.
17
Om vår adsclose denne annonsen

Et høyytelses, fire-stempel bremsesystem gjemmer seg bak 20-tommers smidde legeringshjul. For å holde vekt nede har hjulene også synlige hjulbolter og gjør det uten sentrumsnavdeksler.
For å markere D5 S ut over alle andre 5-serier, stikker fire krom-tippede eksosrør fra den omdesignede bakfangeren, mens en dypere støtfanger foran og fet alpina-merkeringsfunksjon foran.
Som konvensjonell kommer hver D5 S med to-sone klimakontroll, parkeringssensorer for kjøretøy, BMW-navigasjon, elektrisk justerbare forseter og et digitalt instrumentpanel i stedet for konvensjonelle skiver.
En turnerende eiendomsversjon av D5 S er tilgjengelig i fastlands -Europa, men ikke i Storbritannia. Venstre stasjonsmodeller har også en mye kraftigere versjon av 3,0-liters biturbo dieselmotor, som utvikler 385 hk og 800nm ​​dreiemoment.
Hva synes du om BMW Alpina D5 S? Gi oss beskjed nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *