Volkswagen ID.3 og Id.4 Elektriske bilområder får store rystelser

Volkswagen har oppdatert den altelektriske ID.3 Hatchback og ID.4 SUV-line-ups, og avslører prisendringer og reviderte trimstrukturer, mens Kjøpere kan nå spesifisere individuelle opsjonspakker, i stedet for å måtte nøye seg med faste spesifikasjonsbiler.
På både ID.3 og ID.4-modeller har bytrimnivået på inngangsnivå omdekket livet, mens forretnings- og teknisk utstyrsnivå er avviklet.

Volkswagen Id.3 vs Nissan Leaf

Endringer i ID.3 Prislisten bringer ytterligere to versjoner under terskelen på £ 35.000 for å kvalifisere seg til £ 2.500 Government Plug-in Automobile Grant. Midt-spec ID.3 Family Pro (ved hjelp av et 58kWh-batteri og en 143bhp elektrisk motor) og ID.3 Family Pro-ytelse (det samme 58KWh-batteriet, men en 201bhp e-motor) har begge falt i pris og tatt tilskuddet om bord. De er nå priset fra henholdsvis £ 31.140 og £ 32.460, inkludert tilskuddet.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Lenger opp i området, mottar begge tur-modeller med høy spec-id.3. Det betyr det dyreste medlemmet av line-up-340-mils Tour Pro S-modellen med sitt 77kWh-batteri, er nå tilgjengelig fra £ 38 800.
Innføring av konfigurerbare alternativer på begge modeller betyr at det er en grad av fleksibilitet når det gjelder utstyr for ID.3 og ID.4 kjøpere for første gang. Kunder kan velge hvilket som helst trimnivå, og legge til utstyret de ønsker.
Infotainment Plus-pakken er £ 2200, og introduserer en augmented reality head-up display på begge bilene. På ID.4 introduserer den også en større 12-tommers sentral infotainment-skjerm, mens ID.3-luken holder seg med sin 10,1-tommers enhet, men får et oppgradert syv høyttalerlydsystem.
Andre valgfrie pakker uniform på tvers av begge modellene inkluderer Sport og Sport Plus -pakker for henholdsvis £ 340 og £ 1.140. Sportspakken introduserer sportsfjæring og progressiv styring, mens Sport Plus introduserer adaptive spjeld. Tilsvarende er nye pakker som introduserer stylingelementer, forbedret sjåførhjelp og sikkerhetsteknologi og komfortfunksjoner tilgjengelige for å spesifisere individuelt.
Sjekk nå våre anmeldelser av Volkswagen ID.3 og ID.4 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *