Subaru Viziv Performance Concept erter Hot New Subarus at Tokyo

Subaru har avduket sitt mest nåværende Viziv-merkede konseptbil på Tokyo Motor Show. Den elegante fire-dørs er den sjette bilen som blir arkivert under firmaets Viziv-merking, men den første som forvillet seg fra SUV-røttene.
Kalt Viziv Performance-konseptet, det er en sporty utseende kompakt salong som blir brukt av Subaru for å fremheve merkets ytelse fortid og fremtid. Det får særegne designfunksjoner og nye avanserte driverassistent teknologier.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Beste ytelsesbiler til salgs ideal nå
Subaru sier at dens standard firehjulsdrevne, boksermotoriserte ytelsesmodeller ble brukt som inspirasjon under bilens unnfangelse. Selv om det ikke er noen klare signaler fra arven, WRX eller Impreza i konseptet, er dets høyytelseslæringsinformasjon uten tvil takket være bilens fakkelhjularch, et luftscoop på panseret, store legeringer og en aggressiv bakre diffusorsett- opp, huser fire eksosrør.
1. 3

Subaru har også brukt rikelig med karbonfiber for å skulpturere noen av de sportslige utseendene til karosseriet, mens firmaet sier at frontgitteret og ‘Hawkeye’ stil frontlykter antyder at boksermotoren lurer under panseret, mens den store holdningen også spiller opp til Konseptets firehjulsdrevne drivlinje.
Som med tidligere Viziv-konsepter, er det mulig designretningen som er utforsket av Viziv Performance-konseptet, kan dukke opp igjen i tillegg nedover linjen, på neste generasjons WRX-salong, for eksempel. Konseptet er imidlertid litt større enn den nåværende generasjonen WRX STI, og kan skilte med en lengre akselavstand på 2 730 mm. Det er også mye bredere, og måler opp 1 950 mm stort langs målebåndet, mens taket ligger lavere for å gi Viziv Performance Concept showcar -proporsjoner.
Subaru tar sikte på å lansere semi-autonome driverassistentfunksjoner i 2020, og konseptet forhåndsvisning av den kommende teknologien med en utviklet versjon av Subarus syn dualkamera-hjelpesystem.
Klikk her for all strømmen fra Tokyo Motor Show 2017 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *